Πακέτο Ανακαίνισης Μπάνιου (Basic)

Αλλαγή Βρύσης

Η αλλαγή βρύσης γίνεται από την εταιρεία μας πάρα πολύ εύκολα

Η αλλαγή βρύσης – μπαταρίας στον νεροχύτη της κουζίνας, στον νιπτήρα ή στην ντουζιέρα του μπάνιου είναι μια υδραυλική εργασία που γίνεται συχνά στα περισσότερα σπίτια.

Οι λόγοι που αλλάζουμε μια βρύση / μπαταρία είναι συνήθως λόγω κάποιας βλάβης, αλλά πλέον πολλοί καταναλωτές κάνουν αλλαγές στις βρύσες / μπαταρίες με πιο σύγχρονες, για αισθητικούς λόγους ή και για καλύτερη λειτουργικότητα.

Σε άλλες περιπτώσεις, για λόγους αισθητικής και διακόσμησης αποτελεί μία καλή λύση η αλλαγή της βρύσης του μπάνιου ή της κουζίνας.

Συνήθεις λόγοι που μια βρύση – μπαταρία χρήζει αλλαγής είναι οι εξής :

  • Σκουριά στην μπαταρία
  • Συσσώρευση αλάτων που καθιστούν την βρύση – μπαταρία μη λειτουργική
  • Έλλειψη σωστής ροής
  • Χτυπήματα και ρωγμές οι οποίες προκαλούν μικρο-διαρροές
  • Λόγω έλλειψης συντήρησης του ηλιακού θερμοσίφωνα γίνεται συσσώρευση αλάτων στον κορμό της μπαταρίας, με αποτέλεσμα αυτή να αχρηστεύεται

Η αλλαγή βρύσης γίνεται από την εταιρεία μας πάρα πολύ εύκολα και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις υπηρεσίες μας.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι καν αναγκαία η αλλαγή βρύσης, αλλά απλά και μόνο η επιδιόρθωσή της, για παράδειγμα με το σφίξιμο των σωληνώσεων ή την αντικατάσταση σε λαστιχάκια στεγανοποίησης κλπ.

Όλα αυτά τα αναλαμβάνει η εταιρίας μας.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος


    Καλέστε μας όλο το 24ωρο